Kvadrathus

Kvadrathuse er som navnet hentyder et kvadratisk hus. Dette åbner op for gode muligheder, heriblandt store fællesarealer og en nem ruminddeling. Kvadrathuse egner sig også godt på enhver byggegrund, da den kvadratiske form gør den mere kompakt, hvilket giver rig mulighed for at udnytte resten af grunden til et dejlig have eller terrasseareal.

info@mf-byg.dk (+45) 24 41 65 29

På alle hustyperne er der mulighed for at sætte sit personlige præg ved at ændre placering af skillevægge, samt hvorledes tagkonstruktion skal konstrueres med afvalmet gavle og udhæng, eller opmuret gavle med gesims i stedet for udhæng. Sidste løsning kræver minimalt vedligehold.

Inkluderet i prisen

Døre & vinduer i træ/alu. (3-lags glas)
Beton tagsten i mange farver
Blødstrøgne mursten i flere varianter
Alu/zink tagrender
Køkken/inventar fra HTH
Lavenergi 2015 krav
Mulighed for individuel indretning
Loftbeklædning i hvidludet rustik
Væggene kompletteres med glasvæv
Klinker i bryggers/bad
Trægulv i køkken/alrum og stue
Gulvtæpper i resterende værelser
Gulvvarme i hele huset
Udv. Stikkontakt, lampe, og vandhane
Ansøgning om byggetilladelse
Jordbundsundersøgelse
Lovpligtig byggeskadeforsikring
Trykprøvning/energirapport

LAVENERGIHUSE

Hos MF-Byg opfører vi lavenergihuse af høj kvalitet for både erhverv, privat og offentlige institutioner i hele landet. Vi opfører lavenergihuse efter de nye 2015-krav, hvilket betyder, at de har et garanteret lavt energibehov samt høj isoleringsværdi.

Lavenergihuse er boliger, som er bygget ud fra det formål at mindske boligens energiforbrug ved opvarmning. Dette gøres blandt andet ved at sørge for, at klimaskærmen på lavenergihuse er isoleret ekstra godt, da den adskiller det ydre og indre miljø.

I denne forbindelse er det vigtigt at undgå kuldebroer ved eksempelvis døre og vinduer, da der ofte kan være et stort varmespild herved. For at opfylde kravene til lavenergihuse, skal der endvidere installeres en mekanisk ventilation med varmegenvinding, som vil formindske husets varmetab.

Sidst men ikke mindst skal solindstrålingen i de forskellige årstider tages i betragtning ved opførslen af lavenergihuse. Målet er at undgå overophedning af boligen, så der ikke skal bruges unødig meget energi på køling af boligen i sommermånederne.

VALG AF VARMEKILDE

Ved opførslen af et lavenergihus kan man med fordel vælge varmepumpeløsninger til opvarmningen af boligen, da disse i forvejen har et lavt energiforbrug og anvender naturens egen energi.

Ønskes der lavenergihuse af absolut bedste energiklasse, er det derudover ofte nødvendigt at supplere med en alternativ energikilde såsom solvarme eller solcelleanlæg.