Længehus

Et længehus med den rektangulære form, gør det nemt at indrette og udnytter alle husets kvadratmeter. Et længehus er nemt at placere på grunden og kan ofte roteres efter behov, således terrasse og indkørsel passer efter omgivelserne.

info@mf-byg.dk (+45) 24 41 65 29

På alle hustyperne er der mulighed for at sætte sit personlige præg ved at ændre placering af skillevægge, samt hvorledes tagkonstruktion skal konstrueres med afvalmet gavle og udhæng, eller opmuret gavle med gesims i stedet for udhæng. Sidste løsning kræver minimalt vedligehold.

Nedenfor kan du se huse vi allerede har tegnet

Inkluderet i prisen

Døre & vinduer i træ/alu. (3-lags glas)
Beton tagsten i mange farver
Blædstrøgne mursten i flere varianter
Alu/zink tagrender
Køkken/inventar fra HTH
Lavengergi 2015 krav
Mulighed for individuel indretning
Loftbeklædning i hvidludet rustik
Væggene kompletteres med glasvæv
Klinker i bryggers/bad
Trægulv i køkken/alrum og stue
Gulvtæpper i resterende værrelser
Gulvvarme i hele huset
Udv. Stikkontakt, lampe og vandhane
Ansøgning om byggetilladelse
Jordbundsundersøgelse
Lovpligtig byggeskadeforsikring
Trykprøvning/energirapport

Lavenergihuse

Hos MF-Byg opfører vi lavenergihuse af høj kvalitet for både erhverv, privat og offentlige institutioner i hele landet. Vi opfører lavenergihuse efter de nye 2015-krav, hvilket betyder, at de har et garanteret lavt energibehov samt høj isoleringsværdi.

Lavenergihuse er boliger, som er bygget ud fra det formål at mindske boligens energiforbrug ved opvarmning. Dette gøres blandt andet ved at sørge for, at klimaskærmen på lavenergihuse er isoleret ekstra godt, da den adskiller det ydre og indre miljø.

I denne forbindelse er det vigtigt at undgå kuldebroer ved eksempelvis døre og vinduer, da der ofte kan være et stort varmespild herved. For at opfylde kravene til lavenergihuse, skal der endvidere installeres en mekanisk ventilation med varmegenvinding, som vil formindske husets varmetab.

Sidst men ikke mindst skal solindstrålingen i de forskellige årstider tages i betragtning ved opførslen af lavenergihuse. Målet er at undgå overophedning af boligen, så der ikke skal bruges unødig meget energi på køling af boligen i sommermånederne.

Valg af varmekilde

Ved opførslen af et lavenergihus kan man med fordel vælge varmepumpeløsninger til opvarmningen af boligen, da disse i forvejen har et lavt energiforbrug og anvender naturens egen energi.

Ønskes der lavenergihuse af absolut bedste energiklasse, er det derudover ofte nødvendigt at supplere med en alternativ energikilde såsom solvarme eller solcelleanlæg.

 

Nedenfor kan du se eksempler på huse vi allerede har tegnet.