Typehuse

Vores typehuse

Vores typehuse er alle egne husmodeller, hvor kunden har mulighed for at komme med ændringer, så huset får nøjagtigt det udtryk, som kunden ønsker. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der er muligt med typehuse fra MF-Byg.

Vi rådgiver i denne forbindelse gerne ud fra egen erfaring omkring materialevalg og udformning og laver gerne nye tegninger på typehuse, så du kan få et præcist overblik over, hvordan din bolig kommer til at se ud. Udover at være kendte for vores høje kvalitet og service, har vi specialiseret os i styringen af byggeforløbet i forhold til typehuse. Lige fra indhentning af byggetilladelser til selve byggemødet med kunder og underentreprenører, sørger vi for en professionel og grundig byggestyring – fra start til slut.

Typehuse priser

Prisen er et af MF-Bygs vigtigste konkurrenceparametre, da virksomheden prismæssigt står væsentligt stærkere end konkurrerende større virksomheder – uden at svække på kvaliteten! MF-Byg har faste underleverandører, der er nøje udvalgte, og som gang på gang gennem deres gode og yderst tilfredsstillende arbejde har vist, hvorfor netop de er udvalgt til opførelsen af MF-Bygs helårshuse samt sommerhuse.

Vi holder os derfor opdaterede på alt lige fra viden til teknologi inden for branchen. Vi går således ikke på kompromis med standarden af vores materialer eller arbejde. Vores priser på et nøglefærdigt typehus ligger således fra 8200 kr. pr. m2. Derudover er et typehus fra os en yderst rentabel løsning, da vi tilbyder gratis flytning af de indvendige skillevægge i huset samt andre ændringer. Noget som mange andre i branchen kan tage op mod 30.000 kr. for. Vores priser på et typehus er således meget konkurrencedygtige, og som kunde hos os får du med andre ord utrolig meget for pengene. Du kan således trygt overlade arbejdet til os – så sørger vi for at give dig den perfekte bolig. Ønsker du mere information om typehuse fra MF-Byg, eller sidder du inde med et specifikt spørgsmål omhandlende vores typehuse og priser, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 24 41 65 29, mail info@mf-byg.dk.