Priser

MF-Byg tilbyder Danmarks billigste priser på typehuse, men på trods af dette, så går vi som kvalitetsbevidst og professionelt firma højt op i kvaliteten af vores arbejde.

Danmarks billigste typehuse

Prisen er et af MF-Bygs vigtigste konkurrenceparametre, da virksomheden prismæssigt står væsentligt stærkere end konkurrerende større virksomheder – uden at svække på kvaliteten! MF-Byg har faste underleverandører, der er nøje udvalgte, og som gang på gang gennem deres gode og yderst tilfredsstillende arbejde har vist, hvorfor netop de er udvalgt til opførelsen af MF-Bygs helårshuse samt sommerhuse.

Vi holder os derfor opdaterede på alt lige fra viden til teknologi inden for branchen. Vi går således ikke på kompromis med standarden af vores materialer eller arbejde. Vores priser på et nøglefærdigt typehus ligger således fra 8200 kr. pr. m2. Derudover er et typehus fra os en yderst rentabel løsning, da vi tilbyder gratis flytning af de indvendige skillevægge i huset samt andre ændringer. Noget som mange andre i branchen kan tage op mod 30.000 kr. for.

Vores priser på et typehus er således meget konkurrencedygtige, og som kunde hos os får du med andre ord utrolig meget for pengene.

Du kan således trygt overlade arbejdet til os – så sørger vi for at give dig den perfekte bolig. Ønsker du mere information om typehuse fra MF-Byg, eller sidder du inde med et specifikt spørgsmål omhandlende vores typehuse og priser, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 24 41 65 29, mail info@mf-byg.dk.