Om MF-Byg

Læs her på siden om vores værdier indenfor kvalitet, grundighed og høj service når vi bygger typehuse, hvad enten det er kvadrathus, længehus, vinkelhus eller gårdhavehus. 

Vores værdier

Vi lægger stor vægt på at udvikle æstetisk flotte og praktiske løsninger.  Vores eget værksted har med sit faste samarbejde med en tegnstue gjort os unikt positioneret til at kunne udvikle løsninger.

Vi lægger dog ikke kun vægt på æstetiske løsninger. Vi har også tre kerneværdier vi arbejder ud fra, uanset størrelsen på typehuset og projektet.  

Uanset om det er et kvadrathus, længehus, vinkelhus eller gårdhavehus, er du garanteret et unikt, æstetisk hus, som er baseret på vores tre værdier. 

køkken i længehus

Kvalitet

Vores typehuse bliver bygget i de bedste materialer og af professionelle med lang erfaring og mange kompetencer samlet under et tag hos MF-Byg. 

Vi kan derfor garantere dig den bedste kvalitet.

Grundighed

Vi er yderst grundige i vores arbejde med tilbygning eller ombygning, store tømreropgaver eller små tømreropgaver. Derfor kan du trygt vælge os.

Vores grundige tilgang sørger for at der ikke opstår fejl under forløbet.

Høj service

Vi sætter en store ære i at kunne tilbyde et højt serviceniveau. Vi er altid klar ved telefonen eller mail til at kunne rådgive dig om alle slags situationer. 

Du er garanteret en høj service, hvis du vælger MF-Byg.